Wollen dekens

Wollen plaids online

Opzoek naar wollen plaids online? Wat een toeval, wij hebben een groot aanbod wollen plaids online!
Lees meer

Wollen plaids

Wol bestaat uit zachte, dunne haren van de vacht van sommige dieren. Mensen gebruiken wol (meestal afkomstig van schapen) voor kleding, dekens en dergelijke. De meeste wol wordt geproduceerd in Australië, China en Nieuw-Zeeland.
Lees meer

Wollen deken kopen

In onze webshop bieden wij u dekens van Klippan aan die volledig van lamswol zijn. Klippan is een fairtrade merk en maakt gebruik van natuurlijke materialen bij de productie. De wollen dekens zijn gemaakt van de mooiste materialen met een ingeweven motief.
Lees meer

Wollen deken

De wollen deken van Klippan is gemaakt van de mooiste materialen. Wij hebben een uitgebreide assortiment van de wollen deken.
Lees meer

Warme wollen dekens

Naast dat de webshop Warme wollen dekens aanbiedt, hebben wij ook een prachtige winkel in Sneek waar deze Warme wollen dekens aangeboden worden!
Lees meer

Schapenwollen deken

Klippan is een fairtrade merk en maakt gebruik van natuurlijke materialen bij de productie. Ook schapenwol is een natuurlijk product. Bij het groeien hoeven geen chemicaliën gebruikt te worden. Schapenwol is materiaal dat zeer isolerend is, zo heb je het lekker warm.
Lees meer

Klippan wollen deken

De Klippan wollen deken is gemaakt van de mooiste materialen zoals lamswol en eco wol. In onze webshop kunt u Klippan Plaids vinden. De Klippan wollen deken die wij in ons assortiment hebben zijn gevoerd met 100% lamswol.
Lees meer