Plaids

Klippan Plaids zijn Zweedse plaids gemaakt van de mooiste materialen zoals lamswol en eco wol. In onze webshop kunt u Klippan Plaids vinden. De Klippan Plaids die wij in ons assortiment hebben zijn gevoerd met 100% lamswol! 

Gekleurde plaid

Bent u opzoek naar een gekleurde plaid? Wat een toeval, wij hebben een ruim aanbod gekleurde plaid in onze webshop! Wij bieden de gekleurde plaid aan met verschillende kleuren, materialen en grote! Vind in onze webshop de gekleurde plaid die bij u past!
Lees meer

Geruite plaid

Wij bieden u meerdere varianten geruite plaid aan! Kijkophetweb.nl heeft verschillende maten, kleuren en grote geruite plaid! Klik hier voor meer informatie over geruite plaid bij kijkophetweb.nl!
Lees meer

Grijze plaids

Bent u opzoek naar grijze plaids? Wat een toeval, wij hebben een ruim aanbod plaids, waaronder ook grijze plaids!
Lees meer

Groene plaid

Opzoek naar een groene plaid? Wat een toeval, laten wij nu een groot groene plaid aanbod hebben! En natuurlijk bieden wij niet alleen groene plaid aan, neem zelf een kijke in onze webshop en bekijk of er iets voor u tussen zit!
Lees meer

Katoenen plaids

Katoen is een zachte, eencellige vezel, die uit de opperhuid (epidermis) van de zaden van de katoenplant (Gossypium) groeit. De vezels worden doorgaans tot draden gesponnen en als zodanig gebruikt om zacht, luchtdoorlatend textiel van te maken.
Lees meer

Katoenen plaid

Opzoek naar katoenen plaid? Wat een toeval, wij hebben een ruim aanbod katoenen plaid voor u klaar liggen in onze webshop! Neem gerust een kijkje en contacteer ons gerust voor vragen!
Lees meer

Klippan Plaids

Klippan Plaids zijn Zweedse plaids gemaakt van de mooiste materialen zoals lamswol en eco wol. In onze webshop kunt u Klippan Plaids vinden. De Klippan Plaids die wij in ons assortiment hebben zijn gevoerd met 100% lamswol.
Lees meer

Paarse plaid

Bent u opzoek naar een paarse plaid? Bij kijkophetweb.nl bent u aan het juiste adres voor uw paarse plaids! Wij hebben een ruim aanbod plaids, in verschillende kleuren, materialen en grote.
Lees meer

plaid bank

Klippan staat sinds 1879 bekend om zijn dekens van hoge kwaliteit. De dekens zijn ontworpen door verschillende designers. Het merk is fairtrade en maakt gebruik van natuurlijke materialen.
Lees meer

Plaid kopen

Wij verkopen plaids van merken zoals Klippan, Silkeborg Ullspinderi en David Fussenegger. Wilt u een stijlvolle en functionele plaid kopen? In onze webshop kunt u gemakkelijk een plaid kopen naar uw smaak.
Lees meer

Plaids online

Bent u opzoek naar plaids online? Wat een toeval, u bent terecht gekomen bij kijkophetweb.nl, wij hebben een ruim aanbod plaids online! Bezoek nu onze webshop en kies uw plaids online die het beste bij u past!
Lees meer

Zachte plaids

Opzoek naar Zachte plaids? Wat een toeval, wij hebben een ruim aanbod Zacht plaids voor u klaar liggen in onze prachtige webshop!
Lees meer

Plaids te koop

Onze winkel bevind zich in het prachtige Sneek in Friesland! Om het u wat gemakkelijker te maken om onze heerlijke plaids in huis te krijgen, hebben wij een prachtige webshop!
Lees meer