Dekens

dekens online

Het Zweedse Klippan staat sinds 1879 bekend om zijn dekens van hoge kwaliteit. De dekens zijn ontworpen door verschillende designers. Klippan is een fairtrade merk en maakt gebruik van natuurlijke materialen bij de productie. Bestel dekens online van Klippan in onze webshop!
Lees meer

Klippan deken

Het Zweedse Klippan staat sinds 1879 bekend om zijn dekens van hoge kwaliteit. De dekens zijn ontworpen door verschillende designers. Klippan is een fairtrade merk en maakt gebruik van natuurlijke materialen bij de productie.
Lees meer

Luxe dekens

Luxe dekens van merken zoals Klippan, Silkeborg Ullspinderi en David Fussenegger.
Lees meer

Warme dekens

Naast onze webshop hebben wij ook een prachtige winkel in Sneek, u kunt gerust een keer langskomen bij onze winkel voor een gezellige bak koffie!
Lees meer

Zachte dekens

Opzoek naar Zachte dekens? Wat een toeval, laten wij nu een ruim aanbod heerlijke Zachte dekens hebben in onze webshop! Naast onze heerlijke Zachte dekens bieden wij u nog veel meer!
Lees meer

Zachte deken

Zachte deken om de winter door te brengen? Het Zweedse merk Klippan is zeer geschikt! U kunt een deken van Klippan, maar ook een andere zachte deken bestellen uit onze collectie.
Lees meer